Even Voorstellen

Yvonne

Voor al uw laser – (Inleg) werk maar ook voor unieke relatiegeschenken kunt u bij Laser & Meer terecht !

Laser + Meer = Yvonne van Dijk

Ik ben Yvonne van Dijk , na mijn opleiding MTS Hout- & Meubilerings college & HBO Kunst Academie voor Beeldende kunsten Interieurarchitectuur , heb ik diverse werkzaamheden verricht veelal als (computer) tekenaar. Ook ben ik actief amateur fotograaf.
    De laatste jaren heb ik gezocht naar een combinatie van mijn kennis, ervaring en interesse en ben ik in de wondere wereld van het Laserwerk gerold.
Yvonne2En daar ligt mijn echte passie. Hout (fineer) combineren / bewerken tot een uniek resultaat.
    De mogelijkheden zijn zeer groot, van een idee in het hoofd, het uitwerken (tekenen) in de computer tot het daadwerkelijk combineren van fineersoorten, het lasersnijden en het inleggen van dit alles tot een mooi uniek Kunstwerk !
Na een tijd samengewerkt te hebben met een Timmer-/Meubelmakersbedrijf wat ook laserwerk verzorgde (met name voor de luxe jachtbouw ) heb ik de stap genomen om me volledig op het laserwerk te richten.
Een eigen machine, een hoofd vol ideeën… Deze site biedt u een ‘kleine’ impressie van de mogelijkheden en enige uitleg van het laserwerk.

Neem een kijkje in de wereld van Laser & Meer !

FineerFineer2 Op deze website staat maar een klein deel van alles wat mogelijk is , wilt u het met eigen ogen zien of wilt u de mogelijkheden weten voor uw eigen idee(en)?

U bent altijd welkom !

Bel ons voor een afspraak en we zetten de koffie klaar!
Zie ook Youtube voor filmpjes :