Even Voorstellen

Zal ik me eerst maar eens aan u voorstellen: Ik ben Yvonne van Dijk.  Na mijn opleiding MTS Hout- & Meubilerings college & HBO Kunst Academie van Beeldende kunsten Interieurarchitectuur,  heb ik diverse werkzaamheden verricht veelal als (computer) tekenaar. Ook ben ik actief amateurfotograaf.

Uiteindelijk heb ik gezocht naar een combinatie van mijn kennis, ervaring en interesse en ben ik in de wondere wereld van het Laserwerk gerold. En daar ligt mijn echte passie. Met name hout bewerken tot een uniek resultaat. De mogelijkheden zijn zeer groot, van een idee in het hoofd, uitwerken (tekenen) in de computer tot het daadwerkelijk lasersnijden en het creëren van een uniek veelal zeer persoonlijk Kunstwerk ! Na een tijd samengewerkt te hebben met een Timmer-/Meubelmakersbedrijf dat ook laserwerk verzorgde (met name voor de luxe jachtbouw ) heb ik de stap genomen om me volledig op het laserwerk te richten.

Laser + Meer = Yvonne van Dijk

Voor al uw laserwerk maar ook voor unieke relatiegeschenken kunt u bij Laser & Meer terecht !

Een machine, een hoofd vol ideeën… Deze site biedt u een ‘kleine’ impressie van de mogelijkheden en enige uitleg van het laserwerk.

Neem een kijkje in de wereld van Laser & Meer !

Op deze website staat maar een klein deel van alles wat mogelijk is , wilt u het met eigen ogen zien of wilt u de mogelijkheden weten voor uw eigen idee(en)?

U bent altijd welkom! Bel of mail ons voor een afspraak en we zetten de koffie klaar!

Zie ook Youtube voor filmpjes : YouTube Laser & Meer